Gde ćemo
sada?

Lociraj
me

Restoran Portofino

Bulevar oslobođenja 62

Radno vreme:

 • Nedelja: 08 - 23 h Arrow icon
  • Ponedeljak:07 - 23 h
  • Utorak: 07 - 23 h
  • Sreda: 07 - 23 h
  • Četvrtak: 07 - 23 h
  • Petak: 07 - 02 h
  • Subota: 07 - 02 h
  • Nedelja: 08 - 23 h

Plaćanje karticom

Pet friendly

Prosečni / Iznad proseka

Mediteranska

Italijanska

Vegetarijanska

Etno

Bašta

Dostava

Ketering

Proslave

Hrana za poneti

Pizza

Roštilj

Riba

Pasta

Palačinke

Sendviči

Burgeri

Salate

Trenutno nema ponuda za odabrani datum

Trenutno nema ponuda za odabrani datum

Trenutno nema ponuda za odabrani datum

Trenutno nema ponuda za odabrani datum

Trenutno nema ponuda za odabrani datum

Trenutno nema ponuda za odabrani datum

Trenutno nema ponuda za odabrani datum

Restoran Portofino

 

Da bismo smo vam opisali restoran koji od decembra 2018. godine posluje u gradu u kojem je apsolutno sve podređeno užitku – Novom Sadu, na čas ćemo se osvrnuti na južnoevropsku kulturu, temperament, ali I savršen osećaj za estetiku koji zadovoljava I najistančanija čula I otputovati u mesto koje su otkrili otkrili pravi hedonisti I od tada je sinonim za glamur. Portofino bi mogao da se opiše kao gradić koji je spoj tradicije I mondenskih elemenata, živopisan I šarenolik, sa prelepim detaljima koji bi mogli tokom svake posete iznova da se otkrivaju. Jednostavno, u njega se zaljubite već pri prvom susretu. Upravo takav je I istoimeni restoran koji je Novom Sadu doneo dašak juga Evope. Restoran “Portofino” otvoren je u decembru 2018. godine, a spoj je odlične zabave I vrhunske hrane.

Nalazi se u poslovnoj Aleksandar zgradi u Bulevaru Oslobođenja, a čim uđete u čaroliju pažljivo osmišljenog koncepta, osećate se kao da ste popili vino upravo u živopisnoj luci u Italiji, ili probali specijalitete zbog kojih dolaze putnici sa svih strana sveta. “Portofino” je prilagođen svim starosnim kategorijama, jednako ga vole I mladi I stariji, poslovni ljudi I oni koji žele da se opuste, muškarci I žene, jednom rečju: hedonisti. Sam kocept je osmišljen da se u savršeno skladnom enterijeru najviše vodi borba oko toga koje ćete vino probati iz bogate karte koja broji čak 70 domaćih I inostranih etiketa vina, ili da li tog dana da se prepustite užitku, te probate tradicionalno, ili neko sasvim novo jelo. Uz sve to, lagana muzika preko dana, mirna I topla atmosfera, udobna sedenja I elegantan stil je nešto što svima prija. Osoblje je mislilo I na kućne ljubimce: Prizemlje je pet friendly, dok je sprat intimniji I prilagođen za sve poslovne sastanke I manje proslave.

Četvrtkom predveče organizuje se veče za sve ljubitelje tamburaša. Pravo uživanje može da se oseti na spratu, gde se sjedinjuju hrana, vino, tamburaši I prijatelji! Petak I subota rezervisani su za noćni provod uz najpoznatije bendove, dok nedeljom možete da se opustite u akustičnim svirkama. Uprkos tome što je restoran sinonim za nesvakidašnji enterijer u kojem se svi osećaju jednako prijatno I dobrodošlo, u kuhinji se dešava prava magija! Naime, jelovnik je prilagođen apsolutno svima – ljubiteljima pica (po recepte za testo se išlo čak u Italiju), mesa, ali I vegeterijancima. Jelovnik je baziran na jelima domaće,ali i internacionalne kuhinje.

Zastupljena je mediteranska kuhinja, a poseban plezir su tradicionalna jela spremljena na poseban način. Ćevapi, Karadjorđeva, kobasice, gurmanska pljeskavica dobijaju sasvim novo značenje u restoranu “Portofino”. Ukoliko ste čuli da se u Novom Sadu priča o pilećem fileu sa kinoom I humusom, otkrivamo vam da se on pravi samo u ovom restoranu. Biftek u peper sosu jedinstven je zbog posebnog načina pripreme mesa. Portofino rižoto je jelo koje će vas uvek mamiti da se vratite po još.

Kada je reč o tradicionalnoj kuhinji, ćevapi će zadovoljiti I one najzahtevnije. Ipak, samo najbolji znaju da se kroz svakodnevno napredovanje I održavanje postojećeg koncepta ostaje na vrhu I zato restoran priprema brojna iznenađenja u vidu novina u enterijeru, novih jela u meniju, koktela I sadržaja.