Gde ćemo
sada?

Lociraj
me

Restoran Padron

Nebojšina 31

Radno vreme:

 • Utorak: 09 - 00 h Arrow icon
  • Ponedeljak:09 - 00 h
  • Utorak: 09 - 00 h
  • Sreda: 09 - 00 h
  • Četvrtak: 09 - 00 h
  • Petak: 09 - 01 h
  • Subota: 09 - 01 h
  • Nedelja: 09 - 00 h

Plaćanje karticom

Pet friendly

Prosečni / Iznad proseka

Mediteranska

Bašta

Roštilj

Riba

Pasta

Kolači

Palačinke

Sendviči

Burgeri

Poslastice

Confi biftek

 

Kremasti pire od šargarepe i biftek u ulju.

 

cena: 

Trenutno nema ponuda za odabrani datum

Trenutno nema ponuda za odabrani datum

Trenutno nema ponuda za odabrani datum

Čokoadni sufle

 

Čokoladni sufle sa kuglom sladoleda i prelivom.

 

cena: 

Trenutno nema ponuda za odabrani datum

Trenutno nema ponuda za odabrani datum

Restoran Padron

 

U samom srcu Vračara, zaklonjen iza širokih krošnji koje leti pružaju hlad i ispod kojih može da se uživa u omiljenoj kafi, vitanimina bogatom doručku, ili ukusnom ručku, a uveče uz zvuke muzike zalogaji večere mogu biti još ukusniji, nalazi se restoran „Padron“ koji je sačuvao najbolje iz nekadašnjeg mesta „District“, a uneo sasvim novu energiju i doneo osveženje zbog kojeg će vrlo brzo postati omiljeni kutak muškarcima i ženama, poslovnim partnerima, emotivnim parovima, porodicama i svima onima koji hoće potpuni ugođaj.

U restoranu Padron enterijer je vrlo specifičan, sa pažljivo odabranim detaljima i jasno je da je ovde reč o spoju perfektnog ukusa i stila, što se oseća i u raznolikom domaćem i internacionalnom meniju, ali i karti pića. Naime, u ovom restoranu možete da probate i ukusne pazarske ćevape, a gosti se uvek vraćaju tartar bifteku, dok su rižoto i paste nešto što se priprema s mnogo ljubavi i pažnje. Jelovnik je raznolik i za svačiji ukus, ali i džep. Ukoliko ste vegeterijanac, dovoljno je da ljubaznom osoblju napomenete i uz dogovor ćete ubrzo dobiti svoje omiljeno jelo.

Osim toga, uz gotovo svako jelo postoji i vino koje uz konsultaciju možete da probate, budući da vinska karta broji preko 130 etiketa kako domaćih, tako i stranih vina. Ono što je bitno napomenuti jeste da je cilj svakoga u restoranu „Padron“ da se gost oseća dobrodošlo i prijatno, te nemojte da se iznenadite ako nakon nekoliko dolazaka vaš omiljeni konobar proveri kakvi su vam planovi, da li vam je lepo počeo dan, ali i podeli sa vama određeni utisak.

Dobra energija oseća se na svakom koraku, kako u prizemlju, tako i u intimnijem delu restorana na spratu. Bašta čeka toplije dane, a ima sasvim dovoljno mesta, te je jasno da ste u samom centru zbivanja i gradske vreve, a opet, skriveni iza širokih krošnji. Petkom i subotom u ovom restoranu možete uživati u zvucima tamburaša, a starogradske numere izmamiće vam osmeh na lice dok večerate sa prijateljima, poslovnim saradnicima, partnerom/kom ili tokom porodične proslave.

Nova i pozitivna energija, a staro ruho čekaju vas svakog dana od 9 ujutru do 12 uveče, dok petkom i subotom restoran radi do jedan sat iza ponoći.

Osim toga, u „Padronu“ možete organizovati proslave, a dostupan je i ketering. Dovoljno je samo da pozovete nekoliko dana ranije.

 

Posetite restoran Padron, Nebojšina 31.