Gde ćemo
ovako rano?

Lociraj
me

Resto bar Prague

Sutjeska 2

Radno vreme:

 • Subota: 07 - 01 h Arrow icon
  • Ponedeljak:07 - 23 h
  • Utorak: 07 - 23 h
  • Sreda: 07 - 23 h
  • Četvrtak: 07 - 23 h
  • Petak: 07 - 01 h
  • Subota: 07 - 01 h
  • Nedelja: 07 - 23 h

Plaćanje karticom

Pet friendly

Prosečni / Iznad proseka

Italijanska

Bašta

Hrana za poneti

Pizza

Roštilj

Riba

Kolači

Sendviči

Salate

Trenutno nema ponuda za odabrani datum

Trenutno nema ponuda za odabrani datum

Trenutno nema ponuda za odabrani datum

Trenutno nema ponuda za odabrani datum

Trenutno nema ponuda za odabrani datum

Trenutno nema ponuda za odabrani datum

Trenutno nema ponuda za odabrani datum

Resto bar Prague

 

Mnogi bi rekli da se dečji snovi najbolje sanjaju, a još ako se san iz detinjstva ostvari nakon mukotrpnog rada, zalaganja i truda, onda nastane koncept o kojem se priča u celom gradu. Upravo restoran – bar „Prague“ svojom jedinstvenom pričom osvojio je srca mnogih. Sve je nastalo kao ideja i želja da se otvori ugostiteljski objekat gde će građani Novog Sada i svi oni koji žele da uživaju u gostoprimstvu, dobroj atmosferi i još boljim kulinarskim specijlitetima, imati najlepšte jutarnje, dnevne ili večernje trenutke sa dragim osobama. U porodični biznis utkan je svaki atom pozitivne energije, uz jaku želju da koncept bude namenjen apsolutno svima. U junu ove godine nastao je restoran „Prague“ koji je simbolično dobio ime upravo zbog želje da se spoje Srbija i Češka. Pun pogodak!

Pre svega, lokacija je u samom centru grada, kako bi do bara vrlo lako moglo da se dođe. Tačno pored novog šoping centra, a u sklopu jedne od najpoznatijih ustanova u Novom Sadu - „Spensa“. Već pri samom ulasku, primećuje se jedinstveni enterijer na kojem se dugo radilo, kako bi se svi gosti osećali prijatno i dobrodošlo. Upravo atmosfera koja vlada, navodi gotovo sve da se ponovo vrate u „Prague“. U sklopu restorana postoji i bašta u kojoj je malo jezero sa fontanom. Čarobno! U sklopu bara se nalaze fudbalski i golf tereni. “Prague” je specifičan što je u isto vreme moderan I otmen, a sama atmosfera je opuštena I prijatna uz dozu potrebne topline.

Ipak, osim enterijera, ono što se odmah oseti jeste energija koja vlada među kolektivom i prenosi se i na goste. Takođe, ono što mesto razlikuje od drugih jeste vrhunska kuhinja, pristupačne cene i veoma obilne porcije. Kao preporuke za dobar obrok izdvojili su se pileći medaljoni u sosu od spanaća, Cezar tortilja, Prague salata sa biftekom, kao i Prague doručak. 

Osim toga, ono što se dogodilo sasvim neplanirano, a zapravo je ispalo veoma prihvaćeno jesu akustične svirke i noćni provod. Večernje svirke su održavane svako veče, a „Prague“ je za kratko vreme postao poznat i po dobrom noćnom provodu o kojem se priča po gradu. Najbolji muzičari akustike, poput Angeline, obožavaju ovo mesto, a njen glas privukao je sve koji uživaju u dobrim taktovima. Ipak, na ovome se ne staje. U planu je da se noćni provod podigne na viši nivo, dok je fokus u vezi sa dnevnom varijantom na kuhinji i karti pića, kako bi gosti uskoro mogli da uživaju i u novim specijalitetima. Osim toga, planirano je da se tokom proleća, bašta zbog velikog interesovanja proširi.

Ono što je motiv samog koncepta jeste da je najvažnije da se radi ono što se voli, kao I da se pronađe kolektiv koji voli svoj posao. Tada nastaje magija, a vlasnici restorana – bara “Prague” sigurni su da su pronašli svoju recepturu za jedinstveni spoj koji preti da postane jedan od omiljenih.