Gde ćemo
sada?

Lociraj
me

Glazura krofne

Đorđa Stanojevića 9

Radno vreme:

 • Nedelja: 08 - 21 h Arrow icon
  • Ponedeljak:08 - 21 h
  • Utorak: 08 - 21 h
  • Sreda: 08 - 21 h
  • Četvrtak: 08 - 21 h
  • Petak: 08 - 21 h
  • Subota: 08 - 21 h
  • Nedelja: 08 - 21 h

Pet friendly

Prosečni / Iznad proseka

Nepušačka zona

Bašta

Dostava

Ketering

Proslave

Hrana za poneti

Sladoled

Palačinke

Krofne

Trenutno nema ponuda za odabrani datum

Trenutno nema ponuda za odabrani datum

Trenutno nema ponuda za odabrani datum

Trenutno nema ponuda za odabrani datum

Trenutno nema ponuda za odabrani datum

Trenutno nema ponuda za odabrani datum

Trenutno nema ponuda za odabrani datum

Glazura krofne

 

U bajkama, samo jedna vrata često dele od čarolije u kojoj može bespovratno da se uživa. Ta jedna vrata otvorena su 2017. godine, u Beogradu, a magija se događa svakog jutra od šest časova, kada pekar dolazi kako bi po receptu na kojem se radilo tačno osam meseci, napravio slatkiš zbog kojeg ćete poželeti da nikada iz bajke ne izađete.

U modernom vremenu, "Glazura" je magija bez filtera! Dolazak u popularno naselje Belvil nikoga neće ostaviti ravnodušnim, ako potraži roze eksterijer, a nebo plavi enterijer. Dolazak nije ništa u poređenju sa prvim korakom po ulasku. Odmah ispred vas naći će se više od 40 vrsta pažljivo odabranih ukusa krofni koji su nastali sa željom da u našem glavom gradu deca, mame, tate, komšija, školarci i njihovi učitelji, parovi i poslovni ljudi, jednom rečju - sladokusci uživaju u divnim voćnim i čokoladnim punjenjima i prelivima. "Glazura" je mesto gde se prave samo prave krofne. Ako ne možete da se odlučite, Beri specijal biće idealan za ljubitelje vanile i maline (u voćnim punjenima reč je o tačno 70 posto voća), dok će Kremko osvojiti sve koji vole mlečnu čokoladu, eurokrem i plazmu.

Ipak, ukoliko ste baš veliki ljubitelj slatkiša, La Bomba ne treba ni da se opisuje. Dovoljno je napisati da je teška više od 400 grama. Ipak, kako se magija dešava uvek u noćnim i jutarnjim časovima, tako nakon pekara u ovaj krofna shop ulazi dekorater, koji čini da testo dobije savršene oblike i završnicu. Čarobna vrata otvorena su svakog dana od 08 do 21 čas, od ponedeljka do petka i od 09 do 21 čas subotom i nedeljom.

Od aprila, radno vreme "Glazure" je do 22 časa. Kada odaberete svoj slatkiš, do vas će da dotrči omiljeni član celog tima, zbog kojeg i ljubitelji pasa dolaze kako bi se fotografisali sa njim. Ipak, buldog Grof nije običan pas, on je član porodice, daleko poznat po umiljatom karakteru i još poznatiji po više desetina hiljada pratilaca na društvenim mrežama.

Dok se igrate sa Grofom, uživajte u idiličnom enterijeru koji će na svakoj fotografije izgledati fenomenalno bez trunke filtera.