Gde ćemo
sada?

Lociraj
me

Caffe restoran Nirvana

Kneza Višesava 130

Radno vreme:

 • Ponedeljak: 08 - 00 h Arrow icon
  • Ponedeljak:08 - 00 h
  • Utorak: 08 - 00 h
  • Sreda: 08 - 00 h
  • Četvrtak: 08 - 00 h
  • Petak: 08 - 00 h
  • Subota: 08 - 00 h
  • Nedelja: 08 - 00 h

Plaćanje karticom

Parking

Pet friendly

Povoljni

Italijanska

Vegetarijanska

Bašta

Hrana za poneti

Roštilj

Pasta

Kolači

Salate

Poslastice

Nirvana doručak

 

3 jaja, pršut. viršla, senf, 2 uštipka

 

cena: 350 rsd

Hrskava piletina

 

Hrskava piletina u kornfleksu

 

cena: 690 rsd

Trenutno nema ponuda za odabrani datum

Trenutno nema ponuda za odabrani datum

Trenutno nema ponuda za odabrani datum

Trenutno nema ponuda za odabrani datum

Trenutno nema ponuda za odabrani datum

Caffe restoran Nirvana

 

Smešten je u Kneza Višeslava 130, praktično u centru ovog dela grada. Tu su Vidikovac, Košutnjak, Skojevsko naselje, Rakovica, Žarkovo, Labudovo i Petlovo brdo. Svi iz ovih naselja svraćaju ovde, sa svima njima možete tu da se nađete i da se maksimalno opustite.

 

Kafe restoran Nirvana ima baštu uz sam lokal, a unutrašnjost je udobna i prijatna. Na zidovima su zanimljive drvene lajsne na kojima su metalne saksije sa zelenim sobnim biljem, a stolice su u prijatnim i opuštajućim pastelnim bojama. Odlično je mesto da sednete na kafu, osoblje je mlado i vrlo prijatno, a u unutrašnjem delu je toliko mirno da nemate utisak da ste uz jednu od glavnih ulica u ovom kraju. I možda će vam se učiniti da je to cela ponuda Nirvane, ali nemojte se tako lako prevariti.

Obavezno pogledajte meni. Doručak je od 8 do 1, tako da možete da se naspavate do podneva i da stignete na ovaj prvi obrok. Tu su: klub sendvič, prženice i punjene prženice, omlet, slani i slatki uštipci. A posebna ponuda je Nirvana doručak: tri jajeta na oko, savršenog okruglog oblika, poveća viršla, preukusni natopljeni uštipci, pršuta, senf i ajvar za samo 290 dinara.

Klub sendvič čine: piletina, dresing, paradajz, zelena salata, pomfrit i jaje. A prženice su punjene: pilećim prsima, kačkavaljem i pavlakom uz paradajz. Tu su čorbe, obrok salate, rižoto i paste. Obratite pažnju na Nirvana rižoto sa ramstekom, vrganjima i pršutom za samo 580 dinara, i recimo Nirvana pastu sa istim sastavom.

Bacite pogled i na tablu na kojoj su kredom, kao u školi, ispisane dnevne ponude kuvanih jela po izboru kuhinje.

Od roštilja i glavnih jela, tu su: ćevapi na kajmaku, burger, pljeskavica, piletina sa četiri vrste sira i recimo pileći file. A za dezert su u ponudi: palačinke, Nirvana palačinke, sufle koji je posebno kremast i ukusan, kao i voćni kolač. Nirvana palačinke mogu ozbiljno da vas zasite sa nutelom, karamel prelivom i kikirikije.. 

više na https://gdecemo.blogspot.com/2019/10/caffe-niravana.html